Mitä me tarjoamme?

Havuu tarjoaa korkealaatuisia, ekologisia sekä modulaarisia sisätilaratkaisuja ja kalusteita julkisiin ja yksityisiin tiloihin. Päämateriaalimme Havuu®-tuotteissa on CE-sertifioitu Kerto® (LVL).

Monitilatoimistot

toimistoymparisto

Uudenlaiset tilojen käyttötavat ovat lisääntyneet kehittyvän tieto- ja kommunikaatioteknologian myötä. Nykyaikaisen monitilatoimiston tulisi mahdollistaa sopivan työtilan valinnan kulloiseenkin työtehtävään: rauhallisia työtiloja keskittymistä vaativille töille sekä ryhmätyötiloja ja kohtaamispaikkoja erikokoisille ja erityyppisille neuvotteluille ja yhteistyötilanteille.

Havuu suunnittelee ja valmistaa rakenteellisia ja akustisia tiloja julkisiin tiloihin ja toimistoympäristöön. Projektikalusteiden valikoima koostuu projektikalusteista ja sisustusratkaisuista pääasiallisesti avoimiin tiloihin.

Vapaa muoto mahdollistaa sekä rakenteellisen kestävyyden että miellyttävät esteettiset ominaisuudet elementeille. Lisäksi tuote on kustannustehokas ja täysin kestävän kehityksen periaatteiden mukainen.

 

Suunnittelupalvelut

Havuu tarjoaa kolmenlaisia suunnittelupalveluja: tilasuunnittelu, jälleensuunnittelu ja kustomointi. Havuun arkkitehdit voivat suunnitella asiakkaan tilan uudestaan jo olemassa olevista, aiemmin hankituista elementeistä. Kiitos uniikin tuotantomenetelmän, kustomoidut tuotteet ovat asiakkaille kustannustehokkaita.

Kalusteet

Havuun kalusteet valmistetaan Kertopuusta. Rakenteellisesti vahva Kerto® viilupuulevy (LVL) tuotetaan Metsä Woodin tehtailla. Raaka-aine kerätään suomalaisesta metsästä. Koko tuotantoketju puun hankinnasta valmistusprosessiin on PEFC-sertifioitu.

furniture1
furniture2
furniture3