Yritys

Havuu tuottaa sisätilaratkaisuja julkisiin ja yksityisiin tiloihin. Lisäksi Havuu valmistaa laadukkaita kalusteita.

Havuussa ajattelu on modulaarista. Kaikki tilaratkaisut ja kalusteet ovat muunneltavia ja monikäyttöisiä. Räätälöitävyys ja suunnittelu yhdessä asiakkaan kanssa ovat avainasemassa. Tavoitteena on löytää toimivia uudenlaisia tilaratkaisuja, jotka käyttävät tehokkaasti tilojen potentiaalin. Haluamme myös tarjota asiakkaalle hyvää ja pitkäjänteistä palvelua. Tiimityö, samoin kuin taitava projektinhallinta ovat Havuussa tärkeitä arvoja.

Havuun materiaali ja tuotantomenetelmät ovat poikkeuksellisia. Elementit ja kalusteet syntyvät Metsä Woodin Kerto®-viilupuumateriaalista, ja valmistustapa mahdollistaa suunnittelussa vapaan muotokielen. Lopputuotteessa näkyy käsityöläismäisen persoonallinen jälki.

Kertopuu sopii monenlaisiin ympäristöihin. Materiaalilla on muun muassa hyvät akustiset ominaisuudet ja tutkitusti paljon positiivisia psykologisia vaikutuksia. Esimerkiksi toimistoissa vapaa muotokieli tuo lämpöä tilaan ja rikkoo usein laatikkomaista toimistoympäristöä.

Jälleenrakennettavuus on pääomaa niin asiakkaalle kuin ympäristölle. Havuun ratkaisujen myötä tilan voi järjestellä täysin uudestaan ostamatta uusia kalusteita. Havuun tuotantoprosessissa materiaalihävikki on mahdollisimman pieni, ja kalusteet ovat laadukkaita sekä kestäviä.